Zavijanje daril

Kakšna darila ponavadi podarjate?
 


Kako opraviti nakup

Nakup lahko opravite na tri načine:

- Preko spletne trgovine: Na desni strani imate okence vpis uporabnika. Na dnu okenca kliknete na registrirajte se tu. Odprl se vam bo obrazec za registracijo v katerega vpišete svoje podatke. Polja označena z zvezdico * morate obvezno izpolniti. Preberete pogoje uporabe na dnu, otnačite okence da ste jih prebrali in kliknete na gumb pošlji registracijo. Zatem boste na email naslov ki ste go vpisali ob registraciji dobili potrditveno e pošto z povezavo, na katero kliknete in tako potrdite da je e-naslov res vaš. Zatem preprosto vpišete uporabniško ime in geslo ki ste si ga izbrali v polji na desni strani spletne strani v Okencu vpis uporabnika.

Po vpisu kliknete na željen izdelek, ter zatem kliknete na gumb v košarico. Če želite zaključiti nakup kliknete na gumb na blagajno. Če želite da je izdelek poslan na vaš naslov preprosto kliknete gumb naslednje, zatem izberete način pošiljanja, izberete lahko med prevzemom na sedežu podjetja ali pa pošiljanjem prek pošte Slovenije. Kliknete gumb naslednje. Pred vami je zadnji korak kjer pregledate naročilo, tu lahko tudi napišete komentar ob naročilu ( če želite da vam darilo zavijemo, želje glede zavijanja...), ter kliknete na gumb potrdite naročilo. Nakup je s tem opravljen.

-Preko e pošte: Preprosto pošljete email na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. z vašimi podatki in imeni izdelkov ki jih želite kupiti.

-Preko telefona: Pokličete na 031340597 in tako opravite nakup.

 

Iskanje

Vpis uporabnika

Košarica


Vasa košarica je trenutno prazna.

Postani oboževalec

Darila za rojstni dan

Sestrska trgovina

e-kristali
Spletna trgovina s kristali, minerali in kristalnim nakitom www.e-kristali.si